Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské mlieka
- Rozpustnosť
- Vôňa
- Chuť mlieka
- Praktická dóza
- Žiadne
Po pár dňoch skušania mliečka Nutrilon Cesarbiotik dcérka zatiaľ nemá žiadne problémy ako pri predšlých mliekach. Dcérka je spokojná, bruško ju nebolí a prespí celú noc. Za mňa má príjemnú vôňu aj chuť, dobre sa rozpúšťa vo vode, dokonca ani nepení toľko ako iné mlieka.Mliečko je balené v praktickej dóze s jednoduchým uzatváraním, a super je aj že výrobca myslel na uchytenie odmerky aby nebola len tak pohodená v mlieku.
- Nič
Nutrilon sme skúšali prvý krát, najlepšie mlieko , chuť vôňa super sa zarába , maličkej veľmi chutí . Odporúčame všetkými desiatimi ďakujeme že sme mohli otestovať , napriek tomu že od malička trpíme refluxom tak nemám obavy dať toto mliečko dcérke ozaj jej sadlo ďakujem
- Sladšia chuť
- Jednoduchá príprava
- Žiadne bolesti bruška ani reflux
- Obsah prospešných látok
- Konzistencia bez hrudiek
- Naklikávacia odmerka (má v krabici pekne svoje miesto)
- Vôňa
Hneď od narodenia Marienky som žial mala veľmi málinko mliečka a preto sme začali dokrmovať umelým. Mali sme viaceré umelé mlieka, ktoré nám nesadli. Dlho nás trápil reflux aj bolesť bruška. Posledné UM, ktorému sme dali šancu a aj pri ňom zostaneme je Nutrilon, aktuálne Nutrilon 2 PROfutura. Pre nás je to najlepšie kvalitné UM. Malá z neho nemá problémy, nemá už ani reflux, ktorý ju tak trápil a tiež jej nespôsobuje bolesť bruška :) Veľmi sa nám pozdáva aj chuť, ktorá je v porovnaní s inými UM s ktorými sme mali skúsenosť sladšia. Príprava UM Nutrilon je veľmi jednoduchá, prášok sa rýchlo rozpúšťa, balenie je beľmi praktické, pričom odmerka je ľahko pripnuteľná na vrchnák balenia, takže sa nikdy nestratí v prášku. To čo sa nám na Nutrilone najviac páči je jeho obsah látok podporujúcich imunitu a bifidobaktérie. Pri tomto mliečku určite ostaneme s vrelo odporúčame :)
- zlozenie
- chuť a rozpustnosť
Mali sme moznost vyskusat naslednu dojcensku vyzivu Nutrilon Profutura Cesarbiotik 2.Mlieko mozem len odporucat,ocenila som zlozenie mlieka napomocne pre imunitu deti narodene cisarskym rezom. Bolo obohatene o baktérie Bifidobacterium breve,oligosacharidy GOS/FOS, nenasýtené mastné kyseliny omega-3 (ALA a DHA) a vitamíny C a D.Mlieko malo prijemnu vonu,dobru rozpustnost,dcerke chutilo a nemala po nom i napriek citlivemu brusku ziadne problemy.Davkovanie mlieka i vdaka odkladaniu odmerky bolo jednoduche,prakticke a obal plne recyklovatelny.
- Chuť, vôňa
Balenie je v praktickej uzatvárateľné dóze s odmerkou. S Nutrilonom mam už dlhšie veľmi dobre skúsenosti podobne ak nie lepšie dopadla moja skúsenosť aj s Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK 800g. Dieťa ho prijalo okamžite a s pozitívnymi reakciami ako z jeho tak i z mojej strany.
- Design
- Ľahké otváranie
Toto mliecko nám uľahčilo život. Malý sa často trápil s bruškom. Akonáhle sme vyskúšali toto mliecko, tak mu veľmi pomohlo. Malý je narodený cisárskym rezom a bola to najlepšia voľba zvoliť práve toto mliecko. Malý sa konečne netrápi bolesťami bruška.
- obsah všetkých potrebných látok
- výborná chuť
- praktické 800g balenie
- špeciálne pre detičky narodené sekciou
- vyššia suma
Toto mliečko synovi sadlo najlepšie. Nebolí ho z neho bruško. Má príjemnú chuť aj vôňu. Vôbec nesmrdí. Veľmi dobre sa rozpúšťa. Oceňujem praktické 800g balenie a super zatváranie. Odmerka je upevnená na vrchnáku, čiže je stále čistá. Na obale je prehľadná tabuľka dávkovania a obsahuje všetky informácie, ktoré rodič potrebuje vedieť. Určite by som odporučila všetkým rodičom, ktorým sa dieťatko narodilo sekciou a hľadajú to "pravé" mliečko pre svoje dieťaťko.
- Balenie
S mliečkom sme veľmi spokojní. Rodila som cisárskym rezom, kojila 5mesiacov, takže toto mliečko považujem za najlepšiu voľbu.Mliečko slúži aj na podporu imunity vášho dieťatka. Krabica je praktická a hygienická. Vrelo odporúčam, nemala dcérka žiadne problémy ani bolesti bruška.
- Otvaranie
Mliečko celkom chutilo najprv bol prekvapený ale potom mu to zachutilo . Dobrú vôňu to malo keď som to zalievala . Odporúčam mamičkám ktoré potrebujú dokrmovat popri kojeni alebo ktoré nemôžu kojiť s nejakich dôvodov . Je to dobrá náhrada materského mlieka .
- Výborne chutilo, bola som veľmi spokojná
- Žiadne negatíva
Dojčenské mlieko Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK môžem všetkým mamičkám len odporučiť. Naša malá Lia bola veľmi spokojná. Má príjemnú vôňu a chuť. Pekný vzhľad a je dobre rozpustné vo vode, neostávajú hrudky. Malej sme robili aj Nutrilon 1, takže veľmi ľahko prešla na Nutrilon 2, vôbec po ňom nevracia. Treba isto vyskúšať.
- Rozpustnost
- Chut (sladka)
- Prakticke balenie
- Vyhodne balíky- nedostupnost
Skúsenosť s nutrilonom mame 4 mesiace a je naozaj skvelý. Pomohol nám zbaviť sa koliky a predišli sme refluxu (pri iných znackach bábätko vracalo z mliecka). Odmerka je umiestnená na vrchu aby nebola zaborena do prasku a tým padom sa nemusíme ani my zaspinit zbytočne od prasku.
- Dostupnosť mlieka
- Chut
- Zloženie
Mliečko odporúčam hlavne svojim zložením maminkam ktoré rodili cisárskym rezom. Nám mliečko sadlo a dcérke chutilo. Má praktické balenie,dobrú vôňu a chuť. Dobrá rozpustnost mlieka. Ako rodič som s mliekom bola spokojná ale hlavne dcérka tiež. Čo je pre mňa najdôležitejšie.
- Balenie
- Probiotiká a prebiotiká
- Oligosacharidy
- Vytamíny C a D
- Neobsahuje palmový olej
- Vyššia cena
- Obsahuje rybí tuk
Pri porovnaní s predchádzajúcim mliekom inej značky nevonia tak dobre sladko mliečne, ale zase nerobia sa hrudky po zamiešaní. Čo sa týka obalu ľahšie sa otvára a má tiež odkladací priestor na odmerku. Syn si naňho rýchlo zvykol, chutilo mu. Výhodou je, že obsahuje probiotiká a prebiotiká, oligosacharidy a vitamíny C a D a je bez palmového oleja. Jediné negatíva, že obsahuje rybí olej a má vyššiu cenu.
- Malému chutí
- Prijemna vona
- Ziadne traviace problemy
- Spokojne dieta
- Ocenila by som vacsie balenie napr. 1250g
Mlieko ma prijemnu vonu a sladku chut,velmi dobre rozpustne,nezanechava hrudky a velmi nam chuti a pre nas to najhlavnejsie- ziadme bolesti bruska. Putavy obal balenia,prezradza,ze ide o vynimocne mlieko. Prakticke umiestnenie odmerky na veku obalu, zrozumitelne davkovanie. Mlieko by som odporucila vsetkym matkach,ktore nemozu dojcit a deticky sa narpdili cisarskym rezom.
- Nízke kalorické hodnoty
- Praktické balenie
- Rozpustnosť
- Výborná hustota
- Nezapeká
- Bez palmového oleja
- Rýchlo nám z neho ubúda ?
Dcérke sadlo mliečko veľmi dobre. Musím povedať, že nás už viac netrápia bolesti bruška a nemáme žiadne väčšie problémy s kakaním (nezapeká).
Ako veľké pozitívum vidim aj rozpustnosť mliečka, čo je hlavne vo večerných / neskorých ranných hodinách naozaj záchrana, keďže máme doma veľkú maškrtníčku.
Naši známi vedia, že je spokojnosť našej dcery u nás na prvom mieste a preto by som im mlieko Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ odporúčila všetkými desiatimi. Za nás super!
- Oproti konkurenční mlékům bez laktózy a sóji, je smilk chuťově výborný.
- Svou chutí se přibližuje chuti mateřského mléka.
- V obalu může zhrudkovatět, asi opravdu neobsahuje protispékavé látky.
- Plechová krabice.
- 900g balení za skvělou cenu (konkurence nabízí za stejnou cenu poloviční množství s horší chutí).
- V horní části krabice chybí hrana na zarovnání odměrky.
- Ve víčku chybí drážka na uchycení odměrky.
- V obalu může hrudkovatět.
Reakcia obchodu BABYSMILK ESHOP
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojní s našim mliečkom. Naše mliečka sú bez emulgátorov a rozpúšťadiel, preto sa môže niekedy stať že nájdete pár hrudiek, ktoré sa ale pri príprave mlieka rozpustia. Kedykoľvek sa môžete na nás obrátiť na zákazníckom chate na www.babysmilk.eu prípadne mailom alebo telefonicky.
Váš BABYSMILK
- chuť a vôňa
- rozpustnosť
- podrobný popis na obale
- vysoká cena
Od 6 m som prešla na Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK. Nemohla som urobiť nič lepšie. Mojím dvojičkám mliečko hneď sadlo. Bábätka mi vôbec negrcajú a ani s trávením už nemajú problém. Prášok sa veľmi dobre rozpúšťa vo vode a nelepí sa ako iné druhy mliečka.
- obsah vitamínov
- obsah mineralných látok
- obsah probiotik
- praktické balenie
- vôňa
- vyššia cena
Nutrilon 2 profutura cesarbiotik odporúčam každej mamičke, ktorá porodila sekciou. Nutrilon má perfektnú vôňu a predpokladám že aj chuť keďže bezproblemov babo vypilo celú fľašu. Mliečko je dobre rozpustné, nerobí žiadne hrudky. Toto mliečko hodnotím veľmi pozitívne. Jediná negatívna vec čo je tak je vyššia cena.
- Jeho textúra
- .
Môjmu bábätku veľmi chutilo, veľmi dobre prijímalo vôňu, aj chuť je veľmi lahodná.Odporučila som to viacerým priateľom, ktorí majú malé deti.Veľmi ľahko sa rozpúšťa, som s ním veľmi spokojná, aj moje bábätko.Čo sa týka balenia, najviac sa mi páčil box, pretože sa dá znovu použiť ...
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »