Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské mlieka

Nutrilon 1 Advanced 800 g

Kendamil 2 BIO Nature HMO+ 800 g

Kendamil 2 BIO Nature HMO+ 800 g

Overený zákazník Dr.Max lekáreň Karolína

Pridané: 16. novembra 2024

(naposledy upravené 16. novembra 2024)

• Najlepšie pokračovacie mlieko

Dobrý deň. Malému dávam už od kedy som prestala dojčiť, Kendamil bio a som veľmi spokojná. Nemá reflux, je pravidelne, pekne priberá, takže toto mlieko určite odporúčam všetkým mamičkám, ktoré chcú pre svojho drobca, len to najlepšie.

Overený zákazník healthstore.sk Danielka

Pridané: 15. novembra 2024

Zakúpený v healthstore.sk

my sme spokojní …

Overený zákazník Dr.Max lekáreň Overený zákazník

Pridané: 12. novembra 2024

Odporúča produkt

Synovi to stále chutí už od počiatočného dojčenského mlieka.
Raz sme vyskúšali zmeniť značku v nádeji, že prestane grckať, ale zmena mu nesadla a ani grckanie neprestalo, takže sme sa vrátili k Nutrilonu a syn začal znovu priberať.

Sunar 2 Complex 600 g

• Dostatok vitamínov a minerálov
  • Balenie
  • Cena
  • Ziadny

mlieko má úžasne zloženie minerálov vitamínov l látok pre dieťatko ktoré je prospesne
má dostatok vitamínov a minerálov pre bábätko p
Hustota je dostatočná na zasýtenie bábätka a ma lahodnú chuť ktoré diet uspokojí brusko bez problémov ako su bolesti bruška a koliky

Overený zákazník Testuj.to Natália

Pridané: 8. novembra 2024

• Vitamín D a vápnik
  • Žiadny palmový olej ani konzervanty
  • Dlhšie zvykanie si na chuť, lebo je iné ako materské

Mlieko Hami 3 má zloženie dobré pre deti: vitamín D a vápnik, tiež železo a jód . Výborné je aj, že obsahuje prebiotickú vlákninu, už v jednej dávne majú deti kopec vecí prospešných pre ich zdravie. Teší ma, že je bez palmového oleja a konzervantov. Moje deti boli kojené, tým pádom si na chuť museli dlhšie zvykať.

Overený zákazník Testuj.to Xenia

Pridané: 7. novembra 2024

• Chuť, vôňa
  • Zloženie s obsahom probiotík a vlákniny
  • Vynikajúca kvalita
  • Ľahko sa rozpúšťa
  • Krabica, obal

Dcerka pije umelé mliečko od narodenia. Dosť dlho sme používali UM populárnej značky, ale prestalo nám vyhovovať.
Priznám sa, značku Hami nepoznáme. Avšak kvalita mlieka ma príjemne prekvapila. Dcére chutí, po mliečku pokojne prespí celú noc, je aktívna, zdravá a usmievana. Mlieko sa ľahko a rýchlo rozpustí, neupcháva cumlík, mierne pení, obsahuje mliečny tuk, prebiotiká a probiotiká, dôležité pre malé bruško. Chuť je príjemná, mliečna, sladká, farba je trošku žltkastá, smotanová. Nezaznamenala som žiadny nepríjemný zápach alebo pachuť.
Nevyhovuje mi však papierový obal, chyba mi tá kovová alebo plastová plechovka.
Toto mliečko nám pekne upravilo trávenie. Taktiež sme vyskúšali Hami kaše a som veľmi spokojná. Niektoré mlieka nie sú také chutné alebo sú horké, presladené, kyslé, tu to je taký zlatý stred.
Áno, viem, že dané mlieko (a žiadne umelé mlieko) nie je úplne rovnaké ako materské mlieko, ale toto je tá najlepšia voľba. Za mňa určite odporúčam všetkým mamičkám na vyskúšanie!

Overený zákazník Testuj.to Dusan

• vôňa
  • odmerka v balení
  • neobsahuje palmový olej
  • robia sa hrudky

Balenie mlieka je výborné .Nieje co mu vytknúť .Popis pripravy by mohol byt trocha lepsie zvyrazneny ,ale to je len taky detail. Som rad ze neobsahuje Palmový olej a ze má veľké množstvo rôznych vitamínov a prospešných latok pre výživu dieťaťa . Chuti dobre ale niekedy sa vytvoria pri vyrobe male hrudky.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

Pridané: 6. novembra 2024

• Cena
  • Rozpusnosť
  • Balenie

Hlavným prínosom batoľacieho mlieka Hami 3 je jeho dokonalá chuť a príjemná vôňa.
Nemenej dôležité je však aj zloženie. To je skutočne kvalitné a brušku dieťatka prináša množstvo vitamínov (napríklad dôležité vitamín D), vlákninu GOS/FOS ale aj ďalšie látky, ako napríklad železo či jód. A to všetko bez pridania konzervantov alebo palmoveho oleja...
Pri príprave sa prášok vo vode výborne rozpúšťa a nezanecháva žiadne hrudky.
Jediným negatívom je zložitejšia manipulácia, keďže je zabalené v krabičke. Tu by bolo ideálnejšie riešenie dóza, avšak popri ostatných benefitoch je toto negatívum takmer zanedbateľné.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

Pridané: 5. novembra 2024

• Peni

Mlieko Hami 2 má jedinečné zloženie OptiNutri s vlákninou GOS/FOS, železo, vápnik a vitamín D pre rast kostí, Hami je presne prispôsobené potrebám dieťatka. Nasýti dieťatku bruško. Chuť je sladká, malej chutila, vypila celú fľašu naraz. Kvalita je dobrá, len pení, inak
sme pokojné.

Overený zákazník Testuj.to Mariana

Pridané: 5. novembra 2024

• Zložene
  • Vitaminy
  • Ľahko sa rozraba
  • Mlieko len v 1 vrecku (navlhne)
  • Malo krémová chuť
  • Papierová krabica

Mlieko Hami 3vsme si vybrali ako pokračovacie mlieko po mlieku od pediatra na predpis zaujalo ma jeho zloženie ktoré je dobre, mlieko obsahuje dostatočne množstvo potrebných vitamínov a minerálov, taktiež vlákninu a hlavne je bez palmoveho oleja a konzervantov. Chuť mlieka je celkom bežná vrámci koznosti pride mi však malo mliekova-krémová oproti predošlému mlieku inej značky, to môže byť však len môj pocit. Rozpustnosť je tiež fajn nerobia sa hrudky. Mliekom mi celkovo príde dostocne kvalitné, par výčitiek mám na balenie uprednostnila by som ak by mlieko bolo vo dvoch vreckách nie v jednom veľkom keďže syn už veľa mlieka nepije tak mu vydrží približne 8 az 10 a ak by som ho nedeľa do inej nádoby tak by určite navlhlo, s tým ze je v papierovej krabici ako takej nemám problém len nepraktické kôli uskladnenie.
Celkovo hodnotím mlieko ako výbornú náhradu malý zmenu mlieka nepostrehol vydrží slat rovnako.

Sunar Sensitive 1 500 g

Sunar Sensitive 1 500 g

Overený zákazník Etabletka Overený zákazník

Pridané: 31. októbra 2024

(naposledy upravené 31. októbra 2024)

Zakúpený v Etabletka

• Spokojne bruško

Overený zákazník Testuj.to Dominika

Pridané: 30. októbra 2024

• Zlozenie
  • Príprava
  • Obsah prebiotík
  • Žiaden

Hami 2 pokračovacie mlieko sme si vybrali pre jeho vyborne zloženie, obsah prebiotík, ktoré sú pre nas dôležité pri výbere mlieko, aby mali vysoke množstvo mineralov a vitaminov, a hlavne aby boli dobre stráviteľné pre našu drobaňu. Priprava je jednoduchá, dobre sa rozpúšťa a zjavne veľmi chutí.

Overený zákazník Testuj.to Adriana

• Nezapacha
  • Sladsie
  • Nezasyti
  • Trosku zapeka

Tyzden sme skusali mlieko Hami 2 .Zlozenie je dobre obsahuje vela vitaminou,mineralou,vlakniny,je bez palmoveho oleja.Vona je taka neutralna mliekova ale nesmrdi.Nieje mastne.Chut mi pride trosku viac sladka ,co je aj podla zlozenia.Priprava je rychla.Prasok sa rychlo a lahko rozpusta.Mojej dcerke chutilo,no vsimla som si ,ze ju nezasytilo ako ine umele mlieko.Prestala mat pravidelnu stolicu,asi trochu zapeka,ale brusko ju nebolelo.
Pravde podobne ostaneme pri predoslom umelom mlieko.Pre mna je dolezite aby mala pravidelnu stolicu

Sunar 5 Complex 6 x 600 g

Sunar 5 Complex 6 x 600 g