Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské mlieka
- praktickosť dózy
- príjemná mliečna chuť
- konzistencia
Na prvý pohľad ma zaujala dóza. Po jej otvorení ma príjemne prekvapila vôňa mliečka .Keďže synček mal dávnejšie problémy stravenim,prekvapilo ako dobre znášal mliečko Nutrilon Profutura Duobiotik 3.Nemal po ňom žiadne zažívacie problémy a aj mu veľmi chutilo,preto s mliečkom pokračujeme aj ďalej.
- Stráviteľné
- Recyklovatelný obal
Keď sme mlieko dostali na testovanie, mala prechádzala tráviacimi problémami. Zloženie mlieka má veľmi nadchlo, a o to viac keď to malej pomohlo na trávenie. Ako matke mi veľmi záleží čo môjmu dieťaťu dám a čo pomôže. Toto mlieko je najlepšia voľba. Má skvelú krémovú chuť ( ochutnala som) malej chutilo. Úžasná vôňa. Krásne sa rozpustí. Mlieko určite odporúčam.
Ďalšie plus je recyklovatelný, dobre uzaverateľný obal.
- Rozpustnosť
Toto mliečko je úplne iné, aké sme doteraz skúsili. Už len samotné balenie je pre mňa prekvapením, nakoľko sa dá opätovne uzatvoriť a naberačka nie je okrúhla, ale hranaté. Konečne sa dá pekne nabrať aj spodok mlieka do posledného zrniečka. Mliečko má príjemnú vôňu a chuť. Jeho zloženie je vynikajúce. Od teraz je to naša jednoznačná voľba.
- Veľké balenie, otváranie , primerané cene
- Rospustnosť aj hustota mlieka
- Naberačka,ktorá bola zároveň aj odmerkou
- Veľmi sladká chuť mlieka
Na testovanie sme dostali mliečko Nutrilon. Skúšali sme prvýkrát nakoľko je synček dojčený a bolo písané,že je podobné materskemu.mlieku.Mliečko prišlo vo veľmi peknom a bezpečnom balení aj pred deťmi. Je tam zapínanie na zacvaknutie takže aj ako bezpečnosť slúži pred deťmi veľmi dobre . Súčasťou bola naberačka, ktorá bola rovno aj odmerkou ale veľmi sa na ňu mliečko usádzalo čo mi veľmi nevyhovovala.
Chuť mlieka bola veľmi sladká a pre môjho synčeka to nebolo práve to správne a vyhovujúce . Dala som ho skúsiť aj ďalej kamarátke pre dcéru a tá bola spokojná. Takže to je opäť len o Tom či to dieťatku sadne alebo nie .
Rospustnosť aj hustota mlieka bola veľmi dobrá. Za mňa teda by som mliečko odporučila určite. Vždy je to o skúšaní pre to dieťa lebo každému vyhovuje niečo iné.
- Praktický obal, ľahká príprava.
- Skvelá chuť, lahodná a krémová.
- Vyvážené zložení, ktoré pokrýva všetky potreby dieťaťa.
- Sedí obidvom deťom z rôznymi potrebami.
Pri narodení našich krásnych dvojiciek sa mi nerozbehla laktacia a museli sme hneď od prvého dňa prejsť na umelé mlieko. Ale naša prvá voľba bol Nutrilon. A môžem povedať len, že "ďakujem výrobcovi, že tak ako pri prvej dcére, aj teraz pri dvojickach môžem byť spokojná za ich bruška ". Naozaj sme nemohli vybrať lepšie, syn má silný reflux - tak mal AR mliečko,. Dcérka zase kolíky - tak comfort and colics. Všetko sa krásne upravilo, detičky nádherné prospievali a preto bolo pre nás samozrejmosťou pri dosiahnutí 6 mesiacov veku vybrať si ako následne pokracovacie mlieko Nutrilon 2 Profutura Duobiotick. Vyskúšali sme ho a hneď sadlo obidvom tak rozdielnym vo svojich potrebách detičkam. Skvelé sa zarába a skladuje, je úžasné lahodné, krémová konzistencia, drobci sa tešia už iba keď vidia, že pripravujem fľašky :). a samozrejme že do par minút ho z chuťou vypijú.Zloženie je vyvážené a pokrýva všetky potreby pre zdravý vývoj.Som ako maminka veľmi spokojná. Za našu rodinku určite odporúčam :)
- Praktickosť balenia
- Zloženie mliečka
- Lahodná chuť
- Príjemná vôňa
- Dobre sa rozpúšťa
- Odmerka
- Trošku ťažký obal
Výborné mliečko s príjemnou vôňou a lahodnou chuťou. Synčekovi sadlo a veľmi mu chutí. Potešilo ma zloženie mliečka. Obsahuje živiny na podporu imunitného systému a veľa ďalších vitamínov a navyše prebiotiká. Praktické balenie obsahuje odmerku a poistku na viečku chráni pred vysypaním.
- Odmerka
Mali sme možnosť testovania mlieka nutrilon profutura dobitie 3 a boli sme spokojní. Dcérke mlieko chutilo. Pri zarabani sa rýchlo rozpustilo, nezanecháva zápach. Jedine co sa mi vôbec nepáčilo bola nepraktická odmerka, s ktorou som viac vysypala mimo ako do flaše
- Cena a gramaž
- vôna a chuť
Niekoľkow týždnov sme z dcerkou testovali toto mliečko a sme neskutočne spokojný mliečko jej sadlo bez akých koľvek problémov žiadne koliky zapchy vracania.
Toto mliečko môžem len doporučit všetkymi desiatimi.
Cena a gramaž sú super plechovka je uplne top možne ju využit aj neskôr
Vela vitaminov lahodná chuť a vôna hlavne sa nehrudkuje rýchla priprava.
- Konzistencia, jednoduché dávkovanie,
- Skvelá chuť
- Bez
Mliečko má jemnú, krémovú a hustejšiu konzistenciu. Dieťatku tento typ mliečka sadol, používame ho od narodenia, keďže iné typy mliečka mu spôsobovali koliky. Veľmi mu chutí, je súčasťou príkrmov, keďže nemôže byť kojené. Má praktické balenie, súčasťou balenia je aj praktická odmerka. Má priehľadné dávkovanie. Navyše obsahuje aj probiotiká. Za nás Top mliečko z UM.
- Veľkosť balenia
- Rýchla príprava
- Nerobí hrudky
- Praktické uzatváranie
- Krásny obal
- Veľmi prospešné na prechod z materského mlieka
- Nenašla som žiadne
Nutrilon Profutura Duobiotik 2 bola jasná voľba pre prechod z materského mlieka. O to väčšia radosť bola, keď sme si ju mohli otestovať. Konzistencia mlieka je jemná, rychlo sa rozpúšťa a nerobí hrudky. Vonia veľmi zaujímavo. A samozrejme pre malú to bola láska na prvý hlt. Balenie je taktiež fajn, také akurát aby bolo mliečko vždy čerstvé. Taktiež sme to konzultovali s našou detskou lekárkou a ta nam to jedine odporučila. Nutrilon je jednoducho najlepšia značka produktov pre deti.
- Pozitívne účinky
- Zmizlo nafúknuté brusko
- Zlepšila sa stolica
- Negatíva žiadne
NUTRILON 3 PROFUTURA DUOBIOTIK™ za mňa v porovnaní s Nutrilon Advanced 3 bolo 100 a 1. Receptúra tohto UM je obohatená o probiotiká, a ktoré pravdepodobne zbavili moju dcéru nafúknutého bruška a prdíkov, zmäkčila sa stolica a UM jej aj veľmi chutilo. Negatíva som nezaznamenala zatiaľ žiadne. Plechová dóza predstavuje za mňa praktické balenie, ktoré sa dá ďalej využiť napríklad na skladovanie potravín.
- Dostupnosť mlieka
Mliečko s príjemnou chuťou a vôňou, ktoré odporúčame naozaj každej maminke, ktorej záleží na zložení mlieka. Je drahšie ale za kvalitu sa platí a skutočne sa oplatí . Mlieko nám sadlo aj keď som mala obavy a po minuti zásob prechádzame na to to mliečko.
- Úchytka na lyžičku
- Ořezávátko môže byť väčšie
Nutrilon profutura 2 sme začali používať v období kedy na nás liezla viroza. Chodili sme plávať a počasie sa ochladilo. Malý kýchal a zdálo sa ze sa rozbieha infekt horných dýchacích ciest. Hneď som nasadila testovacie mlieko. Od začiatku sme užívali Nutrilon koliky a zápchy 1, následne sme prešli na Advanced 2. Chuťovo bolo chutnejšie sladšie, vôňa príjemná, hrudky sa mi nikdy nespravili po správnom zatrepani. Nevšimla som si problém s prechodom na Nutrilon profutura 2, mám pocit že mu chuti. Infekt sa nerozbehol, čo pripisujem aj mlieku keďže je na podporu imunity. So stolicou nebol problém, neobjavili sa ani hnačky ani zápchy. Oceňujem že mlieko je vyrobené bez palmoveho oleja, plus že obsahuje okrem živín na podporu imunity aj omega 3 a 6 masné kyseliny. Trpíme od narodenia ťažkým refluxom, a nevidím že by reflux Nutrilon profutura 2 zhoršilo.
Zatiaľ sme maximalne spokojní. Balenie je praktické, paci sa mi držiak na naberačku a tzv. orezávátko, ktoré by mohlo byt o trošku väčšie.
- Rozpustnosť
- Držiak na odmerku
- Plechovka je ľahko otvoriteľná
- Žiadne protiklady nemám
Nutrilon profutura Duobiotik2 je úžasné.Dcérke sadlo úžasné.Nechcela mi spávať a teraz mi prespí celé noci.Vyhodou je,že mlieko nieje také mastné ako iné mlieka. Dcérka dokonca prestala mať kolíky a to už po pár dňoch ako začala skúšať Nutrilon Profutura Duobiotik2. Výhodou u mňa je,že nemusím hľadať odmerku v plechovke. Mlieko sa ľahko otvára,má veľmi príjemnú vôňu ale najlepšia je chuť. Dcérka mala problém s jedenim(nedopila dávky) a teraz si mlieko sama pýta. Za nás to je najlepšie mlieko aké sme skúsili a budeme v ňom rozhodne pokračovať.
- Zloženie
- Cena v porovnaní s konkurenciou
- Praktické balenie
- Držiak na lyžičku
- Dobre sa rozpúšťa
- Nepení
- Výborná chuť a vôňa
- Pekný design nádoby
- Znovu uzatvárateľný obal
- Zle sa otvárá (možno brať aj ako pozitívum)
- Omsahuje maltodextrin
Do testovania výrobku som sa prihlásila, pretože moja dcéra začala odmietať UM po prechode z Nutrilonu 2 na Nutrilon 3. Mlieko pre batoľatá Beggs 3 ma na prvý pohľad zaujalo svojím novým a pútavým dizajnom. Presvedčilo ma aj zloženie mlieka, jediné, čo by som mu vytkla, je pridaný maltodextrín. Mlieko sa veľmi dobre rozpúšťa, vôbec netvorí hrudky a nepení. Má sladkú chuť pripomínajúcu smotanu a príjemnú vôňu, nepôsobí umelo. Malá mlieko okamžite prijala a s chuťou vypila celú fľašu. Páči sa mi aj uzatvárateľný obal, ktorý sa však veľmi ťažko otvára, čo na druhej strane možno tiež považovať za pozitívum, keď si mlieko beriete so sebou na cesty. V porovnaní s konkurenciou pozitívne hodnotím aj cenu. Mlieko by som určite odporučila všetkým mamičkám. Určite prejdeme na mlieko Beggs a som veľmi rada, že sa takéto mlieko objavilo na českom trhu.
- Spokojnosť syna
- Nedá sa len tak kúpiť
Mlieko Beggs vonia hneď po otvorení nádoby, ktorá ma, len tak na okraj, veľmi zaujala svojím vzhľadom. Mlieko sa mi zdá hustejšie, krémovejšie. Synovi chutilo od prvého dňa. Vždy vypil celú fľašu. Pri mlieku zostaneme, len by som ocenila, keby sa dalo kúpiť aj bežne v obchode.
- Chuť, vôňa
- Zasýtenie dieťaťa
- Vysoký obsah živín na podporu imunitného systému
- Oblahoželám probiotík
Mlieko Nutrilon Profutura Duobiotik 3 veľmi odporúčam. Jeho zloženie je veľmi pestré, ma super obsah živýn potrebných pre správny rozvoj imunitného systému.
Malej veľmi chutilo, oproti predchádzajúcemu mliečku ho naozaj vypila celé bez žiadneho vymýšľania. Dokonca ju aj pekne zasýtilo a pekne po ňom prespí celú noc.
Po mlieku žiadne grcanie .
Za nás super, určite pri ňom zostaneme
- obal
- zloženie
- chuť
Mlieko som videla ako novinku, a tak sme ho chceli otestovať. Vyskúšali sme už veľa mliek. Mlieko ma zaujalo svojou kvalitou a tiež chuťou. Konzistencia mlieka je skvelá, nerobí žiadne hrudky. Oceňujem praktické uzatvárateľné balenie. Dcére mlieko veľmi chutí. Toto mlieko budeme určite kupovať znova.
- Príprava
Doteraz som túto značku nepoznala, tak som bola zvedavá. Už na prvý pohľad zaujme design plechovky, ktorý chválim. Odmerka je ukrytá pod viečkom, takže sa musí loviť v prášku. Mlieko sa dobre pripravuje - rýchlo sa rozpúšťa a príliš nepení. Synovi chutí, ani zpočiatku užívania nemal žiadne tráviace problémy. Ďalším plusom je zloženie. Za nás môžem jedine doporučiť.
- Priprava
- Ma perfektne zlozenie
- Neostavaju hrudky vo flaske
Perfektne mliecko, super zlozenie, malemu velmi chuti, od narodeni sme boli na mliecku beba sensitive, takze toto je pre nas konecne prijemna zmena po jeden a pol roku, nesmrdi a vo flasi po rozmiesani neostavaju hrudky co je perfektne, balenie je velmi prakticke, odporucam ❤️
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »