Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské mlieka
- Jemná krémovo mliečna chuť, sladkastá
- Zloženie
- Dising obalu, uloženie odmerky
- Vyššia cena
Mliečko odporúčame všetkým, nám veľmi chutilo vďaka jemnej krémovej mliečnej chuti. Maminu potešilo jednoduché zarábanie, perfektné zloženie, žiadne zdravotné problémy pri podávaní. Oko potešil pekný obal. Jediným negatívom je trosku vyššia cena, avšak za kvalitné mliečko sa oplatí priplatiť.
- Balenie
- Zloženie
- Vôňa
Úžasné krémové mliečko s nadupaným zložením... nám popri dojčení perfektne sadlo... dcérku z neho nenaduva ani nezvracká... bežne sme používali klasický Nutrilon no táto verzia ma oslovila zložením a neľutujem jeho kúpu... naďalej ostávame pri ňom... odporúčam aj veľmi praktické balenie v plechovke
- Rýchla príprava
- Žiadna bolesť bruška
- Praktické balenie
- Ľahké dávkovanie
Mliečko dcérke sadlo hneď vyskúšli sme viac značiek.No naše bolavé bruško ich neprijalo .Skvelá a rýchla príprava samozrejme dávkovanie.Mliečko sa skvele rozpúšťa.Odporúčam všetkým mamičkám ktoré s nevedia rozhodnúť.Za mňa skvelá voľba pre moju princeznú.
- Skvelé a bezpečné balenie
- Znova použiteľné balenie
- Jemná vôňa mlieka
- Krémovo mliečna chuť
- Sladšia chuť
- Skvelá pena a úplne rozpustenie
- Klasické dávkovanie
- Odmerka sa dá jednoducho a prakticky upevniť na víko obalu
- Tvar odmerky mi nevyhovoval kvôli otvoru na fľaši
Následne mliečko Nutrilon Profutura Duobiotik 2 je hotová "mňamka" pre naše detičky. Moja dcérka ho hneď prijala, má sladšiu chuť. Jemne vonia a má krémovo mliečnu chuť. Hneď sa rozpustilo bez problémov. Plechovka obal je bezpečný a praktický, znova použiteľný. Odmerka sa jednoducho pripevní na víko, je to praktické. Dávkovanie je ako aj u iných mliek. Odporučila by som ho vyskúšať, mlieko je chuťovo výborné. Poznám kaše od Nutrilonu, ale ešte sme ich nevyskúšali. Po tomto mliečku určite vyskúšame. Nikdy sme na nemali problémy s kolikmi alebo refluxom. Ale treba vyskúšať, ak by aj boli problémy.
- Príjemná vôňa
- Chuť
- Nepení
- Pripomína MM
- Bohaté zloženie
Pri otvorení mlieko veľmi príjemne vonia, pripomína MM.
Chutí rovnako dobre ako vyzerá.
Bohaté zloženie mlieka, najlepsie na trhu .
Dcérka nemala žiadne problémy,veľmi dobre ho prijala, chutí jej. Cena je vyššia ale treba sa pozerať na kvalitu a to toto mlieko určite má.
Určite odporúčam!!
- Hlavne obal.
- Výborná rozpustnosť
- Umiestnenie odmerky, resp. celá odmerka je nepraktickejšia oproti klasickému nutrilonu
- .
Nutrilon profutura ma oslovil v prvom rade obalom. Je kovový. Praktickejší ako ten ,papierový, z klasickej verzie Nutrilonu. Pozitívom je výborná rozpustnosť mlieka. Dcérke veľmi chutí. Vypije ho na ,jeden dych.,
S nutrilonom nemala dcérka nikdy problém. A ano s týmto nutrilonm.
- naozaj pomaha
dieta prijalo tento napoj velmi rychlo a pozitivne bez nejakych negativnych ucinkov,prijemna vona a chut produktu zaujme na prvi pohlad -velmi kvalitny produkt od znamej znacky.lahka priprava mlieka lahko sa rozpusta vo vode,netvoria sa neprijemne hrudky.
- Praktický obal
- Perfektné umiestnenie odmerky
- Super sa rozpúšťa - žiadne hrudky
- Chutí neutrálne
- Židne problemy s travením mliečka
- Super zloženie
- Trošku vyššia cena ale oplati sa to.
Produkt NUTRILON 2 PROFUTURA DUOBIOTIK je naozaj to najlepšie čo sme našej malej Eli mohli vybrať. Stráviteľnosť perfektná. Nezbadala som žiadne ťažkosti. Malá ma vyberavý jazýček, ale za flašu miečka vypije bez problemov, talže jej veľmi chutí. veľmi dobrá chuť v porovnaní s inými mliekami, kde som stále cítila takú praškovú chuť. Žloženie tiež bezkonkurenčné. Doležité vitaminy a probiotika v jednom.
- Davkovanie
- Prakticke balenie
- Znasanlivost dieťaťom
Toto mliecko dcerka.prijala celkom rychlo, prve razy ho moc nevypila ale po krátkej dobe si nan zvykla a uz papa iba to. Predtym sme skusali viacere mlieka no ziadne nevyhovovalo na 100%. Balenie v plechovke je praktické, odmerka je taktiez super pomocnik. Brusko dcerku nebolievka takze spokojnost
- Prakticke balenie
- Nerobia sa hrudky
S mlieckom sme sa stretli prvykrat tak som mala obavy ako ho maly prijme, ale od prveho podania mu velmi chutilo a vypil celu flasticku. Mlieko ma prijemnu vonu, lahko sa zaraba, nepeni a dokonca sa nerobia ziadne hrudky. Balenie je skvele: uzatvaratelnost, miesto na odmerku Mali sme problemy s bruskom a mierny refux a musim povedat ze teraz je to bez problemov takze za nas jasna volba aj do buducnosti.
- unikátne zloženie
- príjemná chuť a vôňa
- design a praktickosť obalu a odmerky
Mali sme možnosť s dcerkou vyskúšať následnú mliečnu dojčenskú výživa Nutrilon Profutura Duobiotik 2.Mliecko bolo prijemnej chuti a konzistencie,neostavali po nom hrudky a i napriek tomu,ze dcerka ma citlive travenie,mlieko jej hned sadlo.Bola po nom spokojna,nemala koliky a mala som pocit,ze ju i lepsie zasytilo.Ocenila som praktické odkladanie odmerky a zatvaranie a i to,ze obal je plne recyklovatelny.Jeho unikátne zloženie obohatené o vitamíny C a D na podporu imunity a nenasýtené mastné kyseliny omega-6 a omega-3 pre normálny vývoj mozgu a nervovej sústavy ma presvedcilo o tom,ze toto mlieko mozem len odporucat.
- umiestnenie naberačky
- odklápacie veko krabice
- chuť
- vôňa
- rozpustnosť
- dcére nesadlo
Takéto balenie by bolo skvelé urobiť na všetky mliečka. Možno by bolo fajn sa aj zamyslieť nad takýmto balením aj pre 400g plechovky. Donedávna dcéra po odporúčaní lekárky pila Nutrilon comfort & colics a to balenie je veľmi nepraktické.
Chuť a vôňa mlieka je jemná a príjemná, rozpustnosť tiež veľmi dobrá.
Toto mliečko žiaľ dcére nesadlo a dosť po ňom grcala, čo sa po inom mliečku tejto značky nedialo. Ale to je veľmi individuálne.
Hodnotím toto mliečko veľmi pozitívne aj keď dcére nesadlo.
- Kremove mliečko
- Rozpustnost
- Dizajn krabičky a samotná krabicka
- Dobre otváranie krabicky/poistka
- Odmerka
- Nam sa nepáči výška krabičky keďže sa nám nesmestis do našej poličky ?mohla by byť menšia a širšia
Nášmu babu ako plne dojčenemu bábätku mliečko chutilo, bola to jej prvé stretnutie a ochutnanie U -mliečka, mliečko veľmi príjemné vonia, s rozpúšťanim mliečka sme vôbec nemali žiadny problém.. balenie je za mňa super , nič nám v ňom nechýbalo a odmerka ako veľký bonus poteší na vrchu balenia:)
Produkt vždy v poriadku, dodanie rýchle
- Obal
- Vôňa
- Úchytka na odmerku
Batoľaciemu mlieku Beggs 3 nemám čo vytknúť. Absolútne splnilo moje očakávania. Balenie je perfektne navrhnuté. Odmerka sa dá pohodlne zacvaknúť, takže sa nemusí hľadať v mlieku a to veľmi oceňujem. Mlieko príjemne vonia a po zamiešaní je konzistencia taká, akú som očakávala, krémová a nie riedka. Malému veľmi chutí.
- Vôňa, chuť, rozpustnosť a hlavne spokojnosť bábätká
- Výborne zloženie
- Dávkovanie, nižšie objemy
- Dosť veľký flakón
Mliečko je veľmi dobré rozpustné, netvoria sa žiadne hrudky, ma peknú farbu aj penu a veľmi dobre vonia a chutí. Moja dcéra ho znáša veľmi dobre chutí jej je spokojná. Mame skúsenosť aj s nutrilon profortura duobiotik 1 a pokračovanie 2 je tiež bez problémov žiadne kolíky, bolesti bruška, reflux a podobne.. Moja dcéra sa narodila s nižšou pôrodnou hmotnosťou a vďaka tomuto mliečku dobehla aj svojich rovesníkov, taktiež nebola ani raz chorá vďaka výbornému zloženiu vitamov C, D ktoré prispievajú k jej dobrej funkcií imunitného systému. Odporúčam každej mamičke, ktorá chce pre svoje dieťa to najlepšie.
- Vona
- Odmerka
- Zozenie
- Na zaciatku pri zarobeni dost peni, ale pena hned opadne
Za nas rozhodne jedno z najlepsich mliecok na trhu. Vyzivova hodnota super, chut, vona a konzistencia podobna materskemu mlieku, kedze sme sa aj kojili urcite ocenujeme. U nas ho piju obaja drobci 3 a 1 rok. Nemali sme s nim ziadne problemi co sa tyka refluxu, ktory sme na zaciatku umeleho mliecko riesili. Takze nam sadlo super.
- Dobre rozpustenie
- Jednoduché dávkovanie
Pre mňa ako pre rodiča mlieko splna všetko čo som očakávala.Dceru nebolo po jeho zjedeni bruško a nemala problém so stolicou.Vyzdvihujem praktickosť plechovky a jednoduché naberanie.Konzistencia mlieka ma milo prekvapila po zárobeni nezostali hrudky a naozaj rýchlo sa rozpúšťa.urcite mlieko odporúčam všetkým deťom čo majú problémy s bruškom.
- Chuť
- Rozpustnosť
Ak mamičky hľadajú mliečko, ktoré ulahodí svojou chuťou a vôňou ich drobcom, sú na správnej ceste ak zvažujú kúpu mliečna Nutrilon duobiotik 3. Okrem pokojného bruška počas celej noci, drobcovi sa naštartovalo trávenie a už nemáme problémy s tvrdým kakom. Oceňujem veľkosť balenia a hlavne odmerku, ktorá je prakticky zachytená na obale produktu. Konečne po nej nemusím pátrať v mliečku :). Denne vypijeme mliecka viac ako je odporúčané množstvo, pretože nám veľmi chutí. Dávkovanie je krásne zobrazené na obale mliecka aj s návodom ako mliečko pripraviť. Určite odporúčame mlieckam ďalším mamičkám. Oceňujem zloženie zamerané na bohatý obsah vitamínov a minerálov podporujúcich rast kostí, podporujú imunitu dieťaťa a v neposlednom rade obsah kvalitného mliečneho tuku. Mliečko sa ľahko rozpúšťa, má jemnú konzistenciu a drobec si ho vychutnáva plnými dúškami kdekoľvek ideme.
- Vyborna chuť
- Rychla rozpustnost
- Probiotika
- Ekologicka krabica
- Nova odmerka
Keď sme boli vybraní na testovanie Nutrilon Profutura Duobiotik tak som sa neskutočne potešila nakoľko som o ňom počula samé chvály. A bola to pravda! To mliečko po otvorení vôní úžasné, žiadna umelina. Rozpustí sa behom 2 sekúnd a ta chuť. Jedna báseň a malý drobec po ňom spinka celé noci takže za nás maximálna spokojnosť a určite budeme s týmto mliečko pokračovať.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »