Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské mlieka
- Papierova krabica
- Super miesto na odmerku
- Dobre zlozenie
- Prijemna chut aj vona
- Nenasla som ziadne minusy
Balenie sa mi velmi pacilo.
Odcenujem ,ze je v papierovej krabici.
Na plastovom uzavere je super ,ze sa da odmerka pripnut z vnutra a otriet.Dobre rozpusta, ma prijemnu vonu a sladkastu chut.
Dcerke chutilo nemala ziadne problemy s bruskom.
Ma dobre zlozenie odporucam
Najlepšie mlieko pre bábätka.
Najlepšie mlieko. Zo všetkých ostatných bolelo bruško. Používame od 1.
- Vona
- Znesitelnost
- Balenie
- Rozpustnost
Mlieko Nutrilon advanced je klasicka rada mliek nutrilon odporucana mamickami aj pediatrami a vela mamiciek po nej siahne ako po prvej volbe. Nasa mala ho prijala velmi dobre, bez problemov, bez odmietania alebo zmeny stolice, travenia a podobne, nemala problem prejst z francuzskeho mlieka na toto a to je pri tom vyberavy jedak. Za mna sa nutrilon advanced oproti vyssej rade profutura horsie rozpusta a vidno v nom take ako keby bodky. Vona je klasicky sladka ako susene mlieko. Milujem, ale tu plechovku a jej zatvaranie na jeden klik, ktore sa da potom mozno vyuzit prinroznych hrach.
- Žiadne
Mliečko sa perfektne rozpúšťa, neostávajú žiadne hrudky, má veľmi príjemnú vôňu sušeného mlieka. Chuť je veľmi dobrá sladkastá, ale nie príliš. Dcérke veľmi chutí, a nemáme po ňom žiadne bolesti bruška ani nás nenafukuje. Balenie je veľmi praktické, my si ich občas odkladáme a používame na iné produkty, ktoré sú lem v sáčkoch. S Nutrilonom sme veľmi spokojní.
- zloženie
- odmerka nedrží
Už od narodenia použivam pre svoje dieta Nutrilon Advanced. Dietatko po nom nikdy nevracalo a ani ho nebolelo bruško. Už použivame mieko 3. Co sa tyka zloženia vyhovuje mi uplne. Ma všetky potrebné živiny. Davkuje sa velmi jednoducho. Prakticke balenie je tak akurát. Mlieko sa pekne rozpustí a neostanú žiadne hrudky
- Rozpustnosť
- Chuť mierne sladkastá
- Vôňa bez umelín
- Kvalitná značka
- Žiadne
Tento kvalitný produkt stojí za povšimnutie, naozaj veľmi dobrá rozpustnosť, mierne sladkastá chuť, ktorá chutí aj mne ako mamičke, vôňa úplne čistá bez umelín. Okrem toho praktické balenie, ktoré šetrí miesto a hlavne planétu. Odporúčam túto značku každému kto si ešte nenašiel tu svoju, určite aj pri druhom dieťati zostávame pri tejto značke . Ďakujeme Nutrilon! Len tak ďalej.
- Odmerka v produkte
- Veľké balenie
- Dobrá konzistencia bez hrudiek
- Bez bolestí bruška
- Super zloženie
- Počas testovania som nenašla žiadne zápory tohto produktu
Mlieko Nutrilon Advanced 2 je jednoznačne výborné.
Čo sa týka konzistencie tak produkt sa rozpúšťa bez problémov, je bez hrudiek. Synčekovi mlieko chutí, bruško ho počas testovania nebolelo, koliky nemal.
Dóza je praktická - uprednostňujem veľké balenia narozdiel od menších. Veľkým plusom je aj odmerka, ktorá je priložená v produkte.
Zložením tento produkt obsahuje všetko čo by dobré dojčenské mlieko malo a chválim, že je bez palmového oleja a že obsahuje prebiotiká.
- Balenie (dóza)
- Rozpusnosť
- Zloženie
- Nenašla som
Na úvod som si prečítala zloženie mliečka na krabici. Oceňujem, že v ňom nenájdeme žiadne palmové tuky, ktoré sú už prakticky všade, vrátane detského sortimentu.
Mliečko obsahuje aj vitaminy podporujúce funkcie imunitného systému a mnoho minerálnych látok, napríklad vápnik, ktorý je potrebný pre vývoj a rast kostí môjho dieťaťa.
Po otvorení sa s mliečkom v prášku veľmi dobre pracovalo aj vďaka praktickej dóze, prášok sa celý rozpustil a nevytváral žiadne hrudky.
Následne po ochutnaní očarila aj jeho chuť a vôňa a aj naša slabšia jedáčka mlieka mu dala šancu a chutilo.
Miečko Nutrilon 3 Advanced môžem odporučiť aj ďalším mamičkám s detičkami v podobnom veku.
- Príprava
- Nič
Na začiatok z vlastných skúseností a doporučení ostatných mamičiek môžem produkt jednoznačne odporučiť.
Zo značkou Nutrilon mám bohaté skúsenosti a vždy boli pozitívne.Mlieko sa dobre rozpúšťa vo vode,a má príjemnú chuť aj vôňu.Dietatu chuti a nemá žiadne zažívacie problémy.
- Skvelá chuť
- Žiadne
Mliečko má praktický obal ktorý sa ľahko obsluhuje .
Samotné mlieko má dobrú chuť a vôňu .
Po zaliati sa mliečko dobre rozpustí , nie sú prítomné žiadne hrudky .
Dcérke mliečko chutilo .
A tým pádom ak je spokojná dcérka a jej bruško som s mliekom spokojná aj ja .
Čiže mliečko môžeme iba odporučiť .
- Praktická plechovka
- Dobrá rozpustnosť
- Nemam
Mliečko našej slečne veľmi chutilo. Prijala ho bez problémov aj napriek svojej prieberčivosti. Mliečko bolo super rozpustné ale dosť penilo keď som ho miešala. Ale neberiem to ako veľkú nevýhodu. Platí tu heslo spokojné dieťa spokojná mamka. Plechovka praktická, balenie tiež kvitujem miestečko na odloženie odmerky v plechovke
- Obal
- Rozpustnost
- Trávenie
- Nič
Úplne najlepšie mlieko na svete mojim obom deťom sadlo jedine žiadne problémy prakticky obal ,rýchle stráviteľné aj rozpustné chutné aj dobre zasýti príjemná vôňa ľahko sa čistí fľaša po vypití..ja určite odporúčam všetkými 10 najlepšie mliečko na trhu a cenovo dostupné
- Najlepšie mlieko
- Spĺňajú účel
Dcérke toto mlieko najviac chutí. Kupujem jej ho od narodenia.
- Konzistencia
- Balenie
- Nič zatiaľ
Skúšali sme zo začiatku viac druhou mlieka. Veľa známych mi odporúčalo Nutrilon., tak sme ho teda vyskúšali a neľutujem to. Cenovo je aj dostupnejší a vraj deti ho lepšie zvládajú. Malý prišiel na to, že je to lakocinka pre jeho bruško. Krásne sa nám rozpapkal, priberal z neho. A teraz sme už prešli na 3ku. Veľmi mu to chutí. Občas mám pocit, že ešte aj málo má keďže cucká z fľašky do poslednej kvapky. Fajn vonia, tak, že až my dospelý na neho dostaneme chuť. Páči sa mi aj to praktické balenie vhodné aj na cesty. Ja som úplne spokojná a aj náš malý. A keď je dieťa spokojné, tak aj rodič.
- Balenie,lyžička vo vnútri
- Skvelá rozpustnosť
- Trošku redšie
Dieťatku mliečko sadlo ale to sme aj očakávali, ja ako malá som používala nutrilon. Chuť oceňujeme, milujeme že malý po mliečku hneď zaspinká. Balenie je skvelé aj s odmerkou. Čo sa týka nejakého - je že sa nám zdá trošku redšie po skúsenosti s iným mliečkom ale to zase neni žiadna závada :) pusinku najmenej poutierať.
- výživové hodnoty
- Malé balenie
Variant France Lait 2 400g od 6-12 mesiacov
Toto mliecko je uplne super, neboli z neho brusko, nerobi ziadne problemy a nezapeka z neho. Mame s nim len dobru skusenost. ODPORUCAM HO! Cena je veľmi prijateľná len balenie by sa mohlo vyrábať vetsie inak som nadmieru spokojná
- Rozpustnosť
- Obsah Mliečny tuk
- Kazeínu
- Nie veľa železa
- Menšia krabička, vysoký odpad pri velkej spotrebe
Keďže toto francúzske mliečko nie je tradičným komerčným produktom, takmer som zabudla, že prvorodené dieťa nám na ňom vyrastalo a pri druhom sme skúsili tiež a úspešne. Chuť mliecka je podľa mňa jednou z najlepších na trhu (ja ho vyjedám lyžičkou z krabičky a dopíjam aj nevypité mliečko) a je pekne rýchlo rozpustné. Ako jedno z mála na trhu má výborný pomer mliečneho tuku/kazeínu v porovnaní s materským mliekom, čo je určite jednou z jeho top vlastností. Ak by som ho porovnala s podobnými mliekami vrámci ceny (menšia krabička) si drží priemer medzi konkurenciou. Netreba sa na začiatku zľaknúť, stolica je prvý týždeň po jeho nasadení redšia, no nepoznám človeka, ktorému by nesadlo.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »