Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské mlieka
- Super pevne prakticke balenie
- Rozpustanie
- Ziadne
Testovanie mlieka ma velmi milo prekvapilo. Mojej malej velmi chuti, lahko sa rozpusta a najviac nam vyhovuje super balenie v plechovke, ziadne krabice a stipcovanie aby sa nevysypalo, za mna naj. Cena prijatelna az najlepsia medzi ostatnymi znackami s ktorymi mame skusenost.
- Nepení
- Ľahko stráviteľné
- Neutrálna vôňa
- Žiaden
Bezproblémový prechod z jedného mlieka na France Lait. Nepenivé mlieko po pretrepaní s vodou. Chuť neutrálna. Synovi chutí, nemal s mliekom žiaden problém. Obsah tuku je ok, bruško ho vôbec nebolelo. pomer cena/kvalita je úplne v poriadku. Odporúčame
- Hracky
- Nenašli sme
Mliečko je úžasné, syncekovi chuti, kelimky ktoré su k tomu boli taktiež skvelé. Syncek sa s nini stále hraje. Bruško po mliečko nás neboli, a sme vysmiaty a šťastný. Mlieko ma dobru konzistneciu a chut a je svojou výživou veľmi obohatené a po pití nám aj veľmi dlho držalo v brušku žiadne problémy ako kolíky sme u nás nezaznamenali.
- Konzistencia
- Balenie
- Horšie sa rozpúšťa
Mlieko France lait plnohodnotne nahradza materské mlieko svojím zložením, ktoré obsahuje veľké množstvo bielkovín, sacharidov, lipidov, vitaminov a minerálov pre spravny rast drobca.Malej velmi chutí, má skvelu chuť, konzistenciu a co je najlepšie, nesposobuje bolesti bruska.
- Obsah železa
- Veľa vitamínov
- Cenovo dostupné
- Smotanová chuť
- Neobsahuje probiotiká a prebiotiká
France Lait poznáme už dlhé roky, je to značka ktorej dôverujem. Na toto mlieko sa teším viac ako deti, pretože nesmrdí a môžem ho pokojne pre dcérku pripraviť. Umelé mlieko je sladké, chutné, pripomína mi zmrzlinu alebo obyčajne sušené mlieko. Dcéra je spokojná, po mlieku negrcala a nemalá črevné problémy. Vždy vypila celú fľašku, bola aktívna a usmiata. France lait je cenovo dostupné a pritom má skvelé zloženie. Danú značku odporúčam, pokračujeme s ňou
- Pekne vonia
- Dobrá chuť
- Rýchlo sa rozpúšťa
- Super cena
- Neobsahuje probiotika
Hneď prvé plus bolo ,že plastové víčko dobre tesní na plechovke,čiže prášok netreba presýpať do žiadnej tesniacej nádoby určenej na umelé mlieko.Po otvorení sme našli odmerku na mliečko s ktorou sa dobre naberal prášok.Mliečko som pripravila podľa postupu ktorý je zrozumitelne popisaný na obale .Druhá výhoda bola že prášok sa dobre rozpustil vo vode.Mliečko má prijemnú vôňu a dobrú chuť.Našej dcére veľmi chutilo a aj napriek tomu že neobsahuje probiotika nemala žiadne tráviace problémy ,takže môžem povedať ,že mliečko jej vyhovovalo.Inak ma celkom dobre zloženie veľa vitamínov a minerálov . Tretie plus je super cena a veľa krát pri kúpe viac balení dostanete aj niaky ten darček v podobe hračky alebo inej maličkosti ktorá poteší.Ešte aby som nezabudla pre mňa taka mala výhoda ,že sa predáva v menšom balení čo je dobré v prípade ,ak niekto potrebuje len vyskúšať mliečko.
Určite odporúčam
- Chuť!!!
- Obsah železa
- Vzor podľa materského mlieka
- Malé balenie
- Neobsahuje vlákninu
France Lait je francúzska značka, nedá sa ľahko zohnať v bežnom obchode, ale je veľmi kvalitná a cenovo dostupná. Nám mliečko chutilo, dcéra nemala po ňom žiadne tráviace ťažkosti.
UM má veľmi príjemnú mliečnu chuť a vôňu, nesmrdí po rybách, dobre sa zarába a neupcháva fľašku. V zložení je vysoký obsah železa a správny podiel mliečneho tuku. Mlieko chutilo aj starším deťom, určite vyskúšame aj trojku a už máme objednané kašisky. Túto značku odporúčam, mám s ňou dobré skúsenosti!
- Paci sa mi kvalitne balenie dozy v roznych velkostiach
- Obsahuje OptiNutri formulu s pridanymi vitaminmi C,D a Fe
- Chyba mi miesto na ulozenie naberacky,
Mliecko sa celkom dobre rozpusta, ja som sa vzdy tak ponahlala ze mi sem tam ostala hrudka, ale syncek sa uz nevedel dockat kedy mu ho podam. Cize z hladiska chuti synovi vyhovoval, pre mna malo mliecko prijemnu vonu. Kedze nic nie je krajsie ako usmev spokojneho babatka, snazim sa podla toho vyberat aj kvalitne mliecka. Znacka France Lait rozhodne nie je ziadny novacik na trhu, vo svojich mliekach zabezpecuju ziviny po vzore materskeho mlieka potrebne pre zdravy vyvoj babatka. Pre nas toto mliecko rozhodne ANO.
- Ľahké zloženie - malá nemáva bolesti
- Obsahuje všetky vitamíny
- Šikovné balenie
- Za nás žiadne
Malinkej mliečko nielenže chutí ,ale je jej ľahke aj na bruško -nemáva bolesti .Obsahuje všetky vitamíny potrebné pre správny vývoja dieťaťa.Čo sa týka ceny je výborná .Má šikovné balenie .Mliečko France lait za mňa nemá konkurenciu .Určite odporúčam .
- Chut
- Vona
- Plechovka
Veľmi chutné mliečko, ktoré sa hneď krásne rozpustilo. Synček spával celu noc, nemal žiadne problémy s bolesťou bruška. Mlieko malo lahodnú chuť a krásnu vôňu. Naozaj odporúčam všetkými desiatimi. Cena je tiež prijateľná oproti ostatným značkám umelých mliek.
- Chuť mliečka
- Obsah mliečneho tuku
- Kovová dóza
- Menšie balenie
Pri testovaní tohto mlieka sme sa najmä zameravalí na obsah mliecneho tuku podľa vzoru materského mlieka , a sme nadmieru spokojný . cena je v porovnaní s inymi značkami skvela , obrovskou vyhodou je aj kovova dóza . Mlieko nas jednoducho očarilo a dietatko je tiez veľmi spokojne
- Chuť dobrá
- Konzistencia môže byť
- Necháva hrudky ktoré nevymiesa
Dobra chuť.Miestami sa mliečko úplne nerozpustí a teda vzniknú hrudky inak dieťa vypije celú fľašu 2x za deň .
Myslim že aj cenovo vyjde mliečko celkom dobre .Upravený pomer bielkovín je 60/40 my sme spokojný môžem odporučiť kto hľadá chutné mliečko a nenašiel zatiaľ to správne
- Mliečko chutí
- Večer objednám a ráno mam v boxe.
- Hustota
- Nemá
Chuť je veľmi dobrá mliečna
Cena je prijateľná. Obsahuje to co by malo pre bábätko. Je zdraviu prospešné. Bábätko nemá po nom tráviace problémy a spinka plnom pekne niekoľko hodín.
Malickemu chutilo mlieko si vychuznal a potom si pekne ponom aj odgrhol
- Dobra chut, nerobia sa hrcky , vhodna velkost pixle
- Ziadne
-Chut je velmi prijemna, vobec necitit umelinu.
-dobre zlozenie, chybaju uz len probiotika, ktore su teraz pridavane do coraz viac umelych mliek.
-cena je primerana Kvalite a velkosti umeleho mlieka, ked je v akcii na stranke pharmashop tak jw cena fantasticka.
- Ľahko rozpustné
- Výživné
- Najbližšie k materskému mlieku
- Obsahuje vitamíny potrebné pre rast a vývoj dieťaťa
- Spĺňa to čo sľubuje
- Synček po mliečku spokojne spinká
- Nevydrží dlho v chladničke
Obsah mliečneho tuku je 60/40 nakoľko ja som malého vôbec nekojila hneď po pôrode som stratila mlieko takže je veľká výhoda že Francelait má tak blízko k materskému mlieku chuť mliečka mne pripomína trošku rybí olej ale to je pre vývin dieťaťa zdravé
- synovi s atopickým ekzémom veľmi pomohlo
- chuťovo nám vyhovuje
- BIO kvalita
- Dobrá rozpustnosť
- Malé balenie
Prekvapilo ma balenie mlieka ktoré je veľkostne akurát tak na cesty ale nasemu mliekofilovi je dosť malé. Chuť mlieka odtestovana dvoma deťmi a obe schválili. Cena mlieka prívetivá aj pre väčšie rodiny. Nevýhodu vidím akurát v umiestnení odmerky niekde v hĺbke plechovky.
- Nemá žiadne
Lahodná chuť a primerana cena , nezamenitelňa vôňa ktorá sa nedá porovnať s inymi druhmi mlieka . a má obsah mliecneho tuku , podľa vzoru materského mlieka. Je to určite jedna z najkvalitnejsich znaciek aké poznám . iba balenie si myslím že mohlo byt vacsie
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »