Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské mlieka

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Príjemná vôňa
  • Ľahká strávitelnost
  • Žiadne bolesti bruška
  • Výborná chuť
  • Prijateľná cena
  • Odmerka by mohla byť oddelena aby ju netrebalo hrabať v mliečku

Moja malinká sa zamilovala na prvý hlt. Pri boji s umelým mliekom sme konečne našli vhodné mliečko, ktoré jej chutí a nevypluje ho po prvom hlte. Určite odporúčam všetkými desiatimi. Mliečko, ktoré chutí a zároveň nezruinuje peňaženku a je ľahko stráviteľné bez bolestí bruška.

Overený zákazník Testuj.to Ada

• Vsetko ok
  • Len mala som prazdnu krabicu na materske mliecko sacky
  • Mala plechovka

Testovanie mliecka France lait
Je to mliečko vhodné od ukončeného 6. mesiaca do 1. roku.
Značku tohto mlieka som veľmi nepoznala, ale vedela som, že je aj takéto mliečko ( keďže sme mali ine .  Ale musím zhodnotiť, že Sofinke veľmi chutilo. A aj mne, keď som skúšala teplotu mlieka. Sofinka je stále veľká milovníčka mlieka a pila ho pomerne dosť často.
Mlieko sa dobre rozpúšťalo v teplej vode a je balené v praktickej uzatvárateľnej nádobe.
Chutí fajne a nevrackala z neho.
V krabičke som nemala sáčky na odsaté mliečko ale inak všetko ok odporúčam toto mliečko mňamka

Overený zákazník Testuj.to Viktória

• Rozpustnost
  • Žiadne

Mlieko od značky France Lait2 je chutné a deťom veľmi chutí je výživné a dodáva deťom všetky potrebné vitamíny. Zatiaľ už veľmi chutí a verím že ani chutiť neprestane. Cena tohto mlieka je v porovnaní s kvalitou skvelá. Presne toto som hľadala. A konečne som ho našla.

Overený zákazník Testuj.to Mirka

• Chut
  • Balenie
  • Zlozenie
  • Nič

Keď porovnám spomínané mlieko s inými značkami, je vidieť že synovi najviac chuti práve france lait. nespôsobuje mu problemi s trávením, nezapeka ho. Ma bohaté zlozenie, vrátane mliecneho tuku, obsiahnutého v materskom mlieku. Ma šikovne 400g balenie, cena primerana kvalite. Lahko sa zarába

Overený zákazník Testuj.to Alexandra Dominika

Neodporúča produkt
  • Balenie
  • Krémová konzistencia
  • Menej zasýti

Mliecko nasho malého menej zasýti, hlavne v noci si po vypití flasky onedlho pýta ďalšiu. Co sa pri. Predošlom mlieku nestavalo. Chuť je v poriadku, mlieko ma podla mna krémovú konzistenciu, nehrudkuje, pekne voní.. z nutričného pohladu neviem jeho zloženie posúdiť, aké malému chutí.

Overený zákazník Testuj.to Barbora

• Vyborna rozpustnost
  • Chybaju probiotika

-vyborna chut,
-dobre zlozenie,
-prijatelna cena,
-vyhivujuca velkost balenia,tym padom je mlieko stale cerstve a citit to,
-odporucanie od vsetkych znamych na toto mlieko, ziadna negativna skusenost,
-vyborna rozpustnost mlieka vo vode, nikdy sa neuribili hrcky

Overený zákazník Testuj.to Mária

• Skvelá kvalita
  • Bez vedľajších účinkov
  • Oceňujem aj balenie
  • Nič

Skvelé mliečko, plné živin a vitamínov. Oceňujeme kvalitu a chuť tohto mlieka. Konečne nás nebolelo bruško a nemali sme ani problém so zapekaním. Odporúčame túto značku. Predtým sme používali inú značku a nebolo to mliečko to pravé pre naše bábätko. Ďakujem france lait

• Dobrá chuť, vôňa,
  • Dobre trávenie
  • Dobre sa rozmiešava
  • Žiadne

Pekná farba, vôňa aj chuť. Cena je veľmi dobra.Babetku mlieko veľmi chutí nemá po ňom tráviace ťažkosti čo je pre nás veľmi dôležité. Zložením sa veľmi podobá na materske mlieko .Sme z mliekom FRANCE LAIT 2 veľmi spokojný hlavne malička. Mlieko odporúčam.

Overený zákazník Testuj.to Ildikó

• Chuť, konzistencia
  • Pridané DHA - oceňujem kvôli priaznivému vývoju mozgu
  • Obsah železa v produkte - synček má problém s nedostatkom železa a po tomto mliečku mu hodnoty naskočili, takže nemusím dopľňať
  • Cena
  • Balenie - ocenila by som väčšie balenie (600-700-800gramov) aby človek nemusel skladovať veľa malých nádob

Mliečko od značky France Lait je porovnateľmé s materským mliekom. Pri materskom mlieku aj prikrmujem a synček si na mlieko od značky France Lait zvykol takmer okamžite. Konzistencia je hustejšia ako materské mlieko, má pridané DHA a železo, ktoré hodnotím pozitívne. Nevýhoda produktu je , že by som kvôli miestu privítala väčšie balenie.

Overený zákazník Testuj.to Dominika

• Velmi spokojny
  • Mala nadoba kratko vydrži

Od začiatku sme mali problem s bruškom, preto som chcela zmenit, ale bala som sa. Nakoniec som sa odhodlala vďaka testuj.to vyskusat france lait a nelutujem som velmi spokojna. Uz by som nemenila, len skoda ze je male balenie a kratko vydrži a cena trosku drahsia

Overený zákazník Testuj.to Katarína

• Výborná chuť
  • Dobrá rozpustnosť
  • Praktické balenie aj na cestovanie
  • Plechovka má len 400g, čo môže niekomu vadiť
  • Horšie sa naberá mlieko zo spodku tou naberačkou čo je v balení

Mlieko France Lait 2 veľmi rada odporúčam. Balenie by síce mohlo byť väčšie, keďže 400g sa minie rýchlo. Ale zase je veľkosťou ideálne na cestovanie. Chuť má výbornú mliečnu, necítiť v nej napríklad ani to železo. Inak obsahuje 13 vitamínov a minerálov. Cena je približne rovnaká ako u konkurenčných značiek, takže v pohode.

Overený zákazník Testuj.to Mária

• Obsah mineralov
  • Nie je

Mliečko je veľmi bohaté svojim zložením na minerály, čo je veľmi dobre pre dieťatko. Ľahko a jednoducho sa pripravuje, nerobia sa žiadne hrudky. Po mliecku neboli žiadne ťažkosti co veľmi oceňujem, žiadne bolenie bruška ani kolíky. Odporúčam každému.

• Lahodná mliečna chuť
  • Rýchle rozpúšťanie
  • Zasýtenie na celú noc
  • Žiaden

Mliecko urcite odporucam. Dcerka bola velmi spokojna, rychlo sa rozpustalo, nevznikali hrudky, zasytilo na celu noc. Ma lahodnu mliecnu chut, urcite aj kvoli tomu, ze obsahuje mliecny tuk, podla vzoru materskeho mlieka. Skvely obsah vitaminov a mineralov je tiez dolezity pre spravny vyvoj babatka, co toto mliecko ma, dokonca je bez palmoveho oleja.

• Ocividne dobre chuti
  • Pomer cena/objem je vynikajuci
  • Ako pokracujuce mlieko je uplne v poriadku
  • V kasickach sa nehrudkuje
  • Zlozenim je v poriadku pre pokracovacie mlieko, no ako uvodne mlieko pre novorodenca by som ho nezvolila

Obsah mlieka je pre pokracovacie mlieko v poriadku, ako prve mliecko by som zvolila nejake ine. Co sa ceny tyka, ta je bez vyhrad. Paci sa mi aj moznost maleho balenia, je to super na cestovanie. Dcerke chuti, to je jeden z hlavnych bodov. Vseobecne by som mliecko odporucila.

Overený zákazník Testuj.to Nikola

• chuť
  • kvalita
  • výživa
  • cena

Chuť:
France Lait 2 má jemnú a príjemnú chuť, ktorá je veľmi blízka materskému mlieku. Väčšina detí ju bez problémov akceptuje, čo uľahčuje prechod z materského mlieka alebo iného druhu dojčenskej výživy. Chuť je mierne sladká, ale nie príliš intenzívna, čo je výhodné pre deti s citlivým žalúdkom.
Obsah mliečneho tuku:
Výrobok obsahuje optimálny obsah mliečneho tuku, čo je kľúčové pre zdravý vývoj dojčiat. Jeho zloženie je prispôsobené tak, aby sa čo najviac podobalo materskému mlieku, poskytujúc potrebné mastné kyseliny a živiny podporujúce rast a vývoj dieťaťa. France Lait 2 napodobňuje profil materského mlieka, čo je výhodné pre rodičov hľadajúcich čo najprirodzenejšiu výživu pre svoje dieťa.
Cena:
France Lait 2 je cenovo umiestnené v strednej kategórii v porovnaní s inými následnými mliečnymi dojčenskými výživami na trhu. Hoci nie je najlacnejšie, ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality. Investícia do tohto produktu sa oplatí, pretože poskytuje kvalitnú výživu, ktorá je kľúčová pre zdravý rast a vývoj dieťaťa. Rodičia ocenia aj dostupnosť rôznych balení, čo im umožňuje vybrať si najvhodnejšie podľa ich potrieb a finančných možností.

Overený zákazník Testuj.to Alexa

• Správna hustota
  • Malé balenie

S touto dojčenská výživou pre deti od šesť mesiacov som veľmi spokojná. Synovi chutí, nemá žiadne ťažkosti a mliečko je dosť husté na zasýtenie ale nie moc husté aby zaťažilo... Výživové hodnoty má veľmi dobré. Toto umelé mliečko odporúčam všetkými desiatimi.

Overený zákazník Testuj.to Lenka

• Vôňa
  • Jednoduchá príprava
  • Rastlinné oleje
  • Malé balenie

Vôňa a chuť mlieka príjemná a veľmi dobrá. Mliečko bolo veľmi dobre tolerované. Nezanechávalo mastnú fľašu. Chutí aj studené.
Zložením je fajn, no vylúčila by som rastlinné oleje. Obsah mliečneho tuku vítam.
Čo sa týka ceny tak je dobrá. Ani veľa ani málo.

Overený zákazník Testuj.to Bronislava

• Kvalita
  • Malé balenie

Našej dcérke mliečko veľmi chutí. Už podľa obalu sa veľmi tsekla. Zloženie je velmi podobne materskěu mlieku. . Myslim že to oceni veľa mamičiek . Cena je tak isto výborná oproti konkurenčným značkám . Výhodou by bolo väčšie balenie a trosku zaujímavejší obal.

Overený zákazník Testuj.to Kristína

• Konzistencia
  • Zloženie
  • Stop kolikam
  • Veľa vitamínov
  • Pokojný spánok
  • Žiadne

S produktom France Lait 2 od 6-12 mesiacov sme boli s mojou dcérou veľmi spokojné. Vystriedali sme viac značiek mliečnej dojčenskej výživy nakoľko trpela doteraz kolikami. Dcéra vôbec nemala problém s výmenou dojčenskej výživy, pekne spinkala cez deň aj noc, netrápili ju žiadne koliky. Pokračujeme ďalej v užívani tejto výživy a inú už nebudeme ani kupovať, keď je spokojné jej bruško tak som spokojná aj ja. Konečne pokojne spinká. Čo sa týka pomer ceny a kvality, vyskúšala som iné výživy 2x drahšie a bolo to úplne zle, takže cena je úplne top na kvalitu, ktorú ponúka. Ma čisté zloženie a aj chuť, je lahko stráviteľna. Som veľmi spokojná ako s cenou tak aj s kvalitou a aj zložením a s chuťou. Ďakujem France Lait za tento užasny produkt! Ostávame pri Vašej značke naďalej. Aj v buducnosti pri ďalšom dieťati.

Overený zákazník Testuj.to Lenka

• Jemné sladká chuť
  • Neutrálna vôňa
  • Smotanovo mliečna farba
  • Žiadna bolesť bruška
  • Spokojné a zasýtené dieťatko
  • Mliečny tuk - množstvo živín
  • Podobné materskému mlieku
  • Neskutočne rýchlo sa nám míňa

Toto mlieko France Lait si jednoducho zamilujete, aspoň moja dcérka určite, lebo sa jej zvýšila dávka mliečka. Vôňa mlieka je neutrálna. Farba mlieka je smotanovo mliečna. A chuť je sladkastá. Mliečny tuk je veľmi prospešný pre vývin a preto je to skvelá voľba pre moju dcérku. Odporúčam vyskúšať, ale my sme nemali žiadny problém s bolesťou bruška pri tomto mlieku.

Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25